Κυπριακή Δημοκρατία
Πρεσβεία της  Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κίεβο

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας ΤόποΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Κύπριοι πολίτες που ταξιδεύουν στην Ουκρανία δεν χρειάζονται θεώρηση, Μπορούν όμως να εισέλθουν στη χώρα ΜΟΝΟ με εν ισχύ διαβατήριο και ΟΧΙ με Δελτίο Ταυτότητας ή με ληγμένο διαβατήριο. Σε περίπτωση που αφιχθείτε σε αεροδρόμιο ή λιμάνι της Ουκρανίας ΜΟΝΟ με το Δελτίο Ταυτότητας σας η Πρεσβεία ΔΕΝ μπορεί να μεσολαβήσει για να σας επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, ούτε μπορεί να βοηθήσει με την αλλαγή ή πληρωμή εισιτηρίων επιστροφής. Θα πρέπει να παραμείνετε ΕΝΤΟΣ του χώρου του Αεροδρομίου που θα σας υποδειθχεί από τις αρμόδιες Ουκρανικές αρχές.
Η αεροπορική σας εταιρεία έχει την ευθύνη να διευθετήσει την επιστροφή σας. Σε περίπτωση πολύωρης παραμονής σας, ή ακόμη και περισσότερης από μιας ημέρας η αεροπορική σας εταιρεία έχει υποχρέωση να διευθετήσει κουπόνια φαγητού. Η Πρεσβεία ΔΕΝ μπορεί να διευθετήσει φαγητό ή πληρωμή ή αλλαγή εισιτηρίου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, ΚΙΕΒΟ 26 ΜΑΙΟΥ 2018
Οι Κύπριοι φίλαθλοι που προγραμματίζουν να επισκεφθούν το Κίεβο για να παρακολουθήσουν το Τελικό Κυπέλου του Chambions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεαλ Μαδρίτης που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Olympiyskyi του Κιέβου, στις 26,5,2018, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι θα ταξιδέψουν με εν ισχύ διαβατήριο για να τους επιτραπεί η είσοδος στην Ουκρανία. ¨Οσοι αφιχθούν με ταυτότητα θα απελαθούν και η Πρεσβεία της Δημοκρατίας δεν θα μπορεί να μεσολαβήσει. Ο ασφελέστερος τρόπος για μεταφορά στο στάδιο κατά την ημέρα και ώρα του τελικού είναι με τη χρήση μετρό στο σταθμό Olympiyska (Олимпійська). Οι Κύπριοι φίλαθλοι , θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα προσωπικά τους αντικείμενα και να παρακολουθούν τις οδηγίες τόσο της ΟΥΕΦΑ όσο και της Αστυνομίας Κιέβου.  Βεβαιωθείτε ότι κάνετε εγγραφή στο ΟΙΚΑΔΕ http://www.oikade.gov.cy/mfa/OIKADE/register.nsf/home/home?openform για βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ειδήσεις


Τελευταία Νέα


Ανακοινώσεις

Twitter

CTO

HIGHER EDUCATION