Κυπριακή Δημοκρατία
Πρεσβεία της  Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κίεβο

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας ΤόποΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Λόγω της πανδημίας του κορωνοιου το Προξενείο από 16/3/2020 θα δέχεται επισκέψεις ΜΟΝΟ από Κύπριους υπηκόους και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι Κύπριοι πολίτες που ταξιδεύουν στην Ουκρανία δεν χρειάζονται θεώρηση, Μπορούν όμως να εισέλθουν στη χώρα ΜΟΝΟ με εν ισχύ διαβατήριο και ΟΧΙ με Δελτίο Ταυτότητας ή με ληγμένο διαβατήριο. Σε περίπτωση που αφιχθείτε σε αεροδρόμιο ή λιμάνι της Ουκρανίας ΜΟΝΟ με το Δελτίο Ταυτότητας σας η Πρεσβεία ΔΕΝ μπορεί να μεσολαβήσει για να σας επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, ούτε μπορεί να βοηθήσει με την αλλαγή ή πληρωμή εισιτηρίων επιστροφής. Θα πρέπει να παραμείνετε ΕΝΤΟΣ του χώρου του Αεροδρομίου που θα σας υποδειθχεί από τις αρμόδιες Ουκρανικές αρχές.
Η αεροπορική σας εταιρεία έχει την ευθύνη να διευθετήσει την επιστροφή σας. Σε περίπτωση πολύωρης παραμονής σας, ή ακόμη και περισσότερης από μιας ημέρας η αεροπορική σας εταιρεία έχει υποχρέωση να διευθετήσει κουπόνια φαγητού. Η Πρεσβεία ΔΕΝ μπορεί να διευθετήσει φαγητό ή πληρωμή ή αλλαγή εισιτηρίου.

Ειδήσεις


Ανακοινώσεις

Twitter

D.Ministry of Tourism

HIGHER EDUCATION

Facebook