Κυπριακή Δημοκρατία
Πρεσβεία της  Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κίεβο

Πληροφορίες για τους Ουκρανούς Επισκέπτες στην ΚύπροΟι Ουκρανοί πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν την Κύπρο και είναι κάτοχοι βιομετρικού διαβατηρίου δεν χρειάζονται θεώρηση για επίσκεψη και παραμονή στη Κύπρο μέχρι 90 μέρες. Σε περίπτωση που δεν κατέχουν βιομετρικό διαβατήτιο μπορούν να αποτείνονται στο Προξενικό Τμήμα της Πρεσβείας προσωπικά, ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα, για εξασφάλιση θεώρησης εισόδου. Για περίοδο διαμονής μέχρι 90 μέρες ισχύει η διευθέτηση pro-visa, η οποία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της αντίστοιχης σύνδεσης στην ιστοσελίδα μας. Η αίτηση θα πρέπει να υποβάλλετε όχι νωρίτερα από 3 μήνες και όχι αργότερα από 3 ημέρες πριν από το ταξίδι στην Κύπρο.

Για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες για τις θεωρήσεις εισόδου καθώς και άλλα προξενικά θέματα, πατήστε στο σύνδεσμο ΣυνήΘεις Ερωτήσεις. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να έχετε περισσότερα ερωτήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Προξενικό Τμήμα της Πρεσβείας κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών από 15:30 - 17:00 στο τηλέφωνο 0038044-499-6451.

Για αναζήτηση περιοχών προς εξερεύνηση ή ξενοδοχείων για τη διαμονή σας, σας παραπέμπουμε στο δικτυακό χώρο του Υφυπουργείου Τουρισμού www.visitcyprus.com, όπου μπορείτε να βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες των φεστιβάλ, της γιορτές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις μέρες που θα περάσετε στην Κύπρο.Επιπρόσθετα σας πληροφορούμε ότι η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Κύπρο έχει τα πιο κάτω στοιχεία:

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διεύθυνση:
10, Οδός Ανδρέα Μιαούλη
Μακεδονίτισσα, Έγκωμηi
2415, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ.: + 357 22 464380 (Πρεσβεία)
Τηλ.: + 357 22 464383 (Προξενικό τμήμα)
Αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης; +357-96-109331 (μόνο σε περίπτωση απειλής ζωής Ουκρανού υπηκόου ή σε περίπτωση Θανάτου Ουκρανού υπηκόου)
Παράκληση όπως επιβεβαιώσετε τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας.
Fax: + 357 22 464381
Ε-mail: emb_cy@mfa.gov.ua
Δικτυακός τόπος: https://cyprus.mfa.gov.ua/

Ώρες εργασίας:
09:00 – 18:00 (Δευτέρα - Παρασκευή)
10:00 – 12:00 (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή ανοικτό για όλους τους πολίτες; Πέμπτη - για άτομα με ειδικές ανάγκες, οι έγκυες γυναίκες και σοβαρά άρρωστους)

Εθνική ημέρα:
24 Αύγουστος - Ημέρα ανεξαρτησίας


Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Ουκρανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία
o κ. Νιμτσίνσκι Ρουσλάν


No documents foundΑνακοινώσεις

Twitter

D.Ministry of Tourism

HIGHER EDUCATION

Facebook