Κυπριακή Δημοκρατία
Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αγία Πετρούπολη


Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Παρά την επικρατούσα επιδημιολογική κατάσταση στην Αγία Πετρούπολη, το Γενικό Προξενείο θα λειτουργεί κανονικά (Δευτ. – Παρ. 9:00 – 16:30). Οι προξενικές υπηρεσίες (πιστοποίηση υπογραφής, έκδοση θεωρήσεων εισόδου μικρής διάρκειας σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ κατηγορίες πολιτών οι οποίες, σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργού Υγείας από τις 19 Ιουνίου 2020, δικαιούνται να εισέλθουν στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων μετά τη λήψη ειδικής άδειας από το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας) παρέχονται μόνο με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γενικό Προξενείο. Η έκδοση Προ-θεωρήσεων στις υπό αναφορά κατηγορίες πολιτών πραγματοποιείται κατά τις ώρες λειτουργίας του Γενικού Προξενείου.

Για διευθέτηση επίσκεψης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. (+7812)4562255, (+357)22651517 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου spbconsulate@mfa.gov.cy κατά τις ώρες λειτουργίας του Προξενείου.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.pio.gov.cy/coronavirus/diat/50.pdf μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κατηγορίες των πολιτών οι οποίοι, σύμφωνα με το υπό αναφορά διάταγμα, δικαιούνται να ταξιδέψουν στην Κύπρο από χώρες της κατηγορίας Γ.

Σας ενημερώνουμε ότι η κατοχή θεώρησης εισόδου ή Προ-θεώρησης δεν εγγυάται την είσοδο στην Δημοκρατία. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τις Αρχές του συνοριακού ελέγχου της Δημοκρατίας.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Γενικό Προξενείο. Σας ενημερώνουμε ότι το Γενικό Προξενείο ΔΕΝ παρέχει εξοπλισμό ατομικής προστασίας στους επισκέπτες.

Coronavirus 2019

Επενδύστε στην Κύπρο

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο

Κυβερνητική Πύλη

ΚΟΤ

Agrotourism

police

Flavours of Cyprus