Κυπριακή Δημοκρατία

Φωτογραφικό Αρχείο - Γενικός Διευθυντής


Έτος 2016


Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Πρώτο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Frans Timmermans (Βρυξέλλες, 27.10.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας, κ. Csaba Balogh (Βουδαπέστη, 23.09.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με το Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών κ. Φρανκ-Βάλτερ Σταινμάϊερ στην άτυπη Υπουργική Συνάντηση του ΟΑΣΕ (Πότσνταμ, 01.09.16)
Πολιτικές Διαβουλεύσεις μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Λευκωσία, 18.05.16)
Τριμερής Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Λιβάνου σε επίπεδο Γενικών Διευθυντών Υπουργείων Εξωτερικών (Αθήνα, 11.05.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Ελβετό Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Georges Martin (Λευκωσία, 12.04.16)
Υπογραφή Συμφωνίας για Συνεργασία στην Καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Μόσχα, 05.04.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Γενικό Γραμματέα του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβυ κ. Michele Valensise (Ρώμη, 17.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αγίας Έδρας Αρχιεπίσκοπο Paul Gallagher (Πόλις του Βατικανού, 17.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Γενικό Διευθυντή των Γραφείων των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη κ. Michael Μøller (Γενεύη, 02.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, Dr Bandar bin Mohammed Alaiban (Γενεύη, 02.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Υφυπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν, Abdullah bin Faisal bin Jabur Al Doseri (Γενεύη, 01.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, κ. Γιάννης Αμανατίδη (Γενεύη, 01.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, κ. Zeid Ra’ad Al Hussein (Γενεύη, 01.03.16)
O Γενικός Διευθυντής Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων προσφωνεί την ολομέλεια της ενότητας υψηλού επιπέδου της Συνόδου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Γενεύη, 01.03.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού, κ. Peter Maurer (Γενεύη, 29.02.16)
O Γενικός Διευθυντής Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων στην ενότητα υψηλού επιπέδου της 31ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών (Γενεύη, 29.02.16)
Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Πρέσβυ Αλέξανδρου Ν. Ζήνων με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ιορδανίας Πρέσβη Moh’dTaisir Bani Yassin (Αμμάν, 15.02.16)
Ο Γενικός Διευθυντής Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων στην τελετή λήξης του Εθνικού προγράμματος της Κύπρου για το Ευρωπαϊκό ΄Ετος για την Ανάπτυξη (Λευκωσία, 20.01.16)
O Γενικός Διευθυντής Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων, συμετέχει στην έκτακτη συνάντηση του Παγκόσμιου Φόρουμ Αντιτρομοκρατίας (GCTF) και του Παγκόσμιου Συνασπισμού εναντίον του Ισλαμικού Κράτους/Da΄esh (Χάγη, 11.01.16)