Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Υψηλού Επιπέδου για Νέους Επαγγελματίες σε Διπλωματικές Αποστολές και Αντιπροσωπείες της ΕΕ (Junior Professionals in Delegations) - 26/02/2014


Ανακοινώνεται η έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Υψηλού Επιπέδου για Νέους Επαγγελματίες σε Αντιπροσωπείες της ΕΕ (JPD-Junior Professionals in Delegations). To Πρόγραμμα JPD διοργανώνεται στη βάση κοινής απόφασης της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης της Ε.Ε. (EEAS – European External Action Service) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στόχος του προγράμματος είναι η προσέλκυση νέων επιστημόνων και επαγγελματιών για απόκτηση πρακτικής εμπειρίας σε Διπλωματικές Αποστολές και Αντιπροσωπείες της Ε.Ε.


Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο του 2014, θα είναι διάρκειας 9 μηνών, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα 9 μήνες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν, θα εργαστούν σε τμήματα των Διπλωματικών Αποστολών και Αντιπροσωπειών της Ε.Ε.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες, όπως και η αίτηση υποβολής ενδιαφέροντος, μπορούν να ανευρεθούν στην ακόλουθη διεύθυνση :

http://eeas.europa.eu/delegations/jpd/index_en.htm

Ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών, minforeign1@mfa.gov.cy με την ένδειξη “JPD-Junior Professionals in Delegations”.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερόμενους λήγει στις 3 Μαρτίου 2014.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:49:09 PM