Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στις Σεϋχέλλες - 08/10/2010


Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010, ο κ. Άγις Λοΐζου επέδωσα τα διαπιστευτήρια του στο Πρόεδρο των Σεϋχελλών κ. JAMES A. MICHEL ως νέος Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Σεϋχέλλες με έδρα τη Ναϊρόμπι.


Στην συνάντηση με τον Πρόεδρο Michel, ο κ. Λοΐζου μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και ευχές του Προέδρου Χριστόφια, τις οποίες ο Πρόεδρος ανταπέδωσε.

Διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο των Σεϋχελλών ότι η Κύπρος είναι πάντα στο πλευρό της χώρας του σε όλα τα διεθνή φόρα και ειδικά στα κράτη μέλη της ΕΕ και ευχαρίστησε για την υποστήριξη των Σεϋχελλών, στις προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος των Σεϋχελλών αναφέρθηκε στις διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών και ευχαρίστησε τον κ. Λοΐζου για τις υποτροφίες που παραχωρεί η Κύπρος κάθε χρόνο στην χώρα του. Ο Πρόεδρος Michel διαβεβαίωσε ότι η στάση της χώρας του έναντι της Κύπρου είναι σταθερή και αμετάκλητη και υποστηρίζει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για το Κυπριακό, βασισμένη στα ψηφίσματα ΟΗΕ και το διεθνές δίκαιο.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:29:02 PM