Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
αναφορικά με τη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κράτους της Παλαιστίνης. 21 Νοεμβρίου 2019Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, θα συναντηθεί, αύριο, Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κράτους της Παλαιστίνης, Dr. Riad Al Malki, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο.

Το πέρας της κατ’ ιδίαν συνάντησης μεταξύ των δύο Υπουργών Εξωτερικών θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο πλευρών. Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθούν, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στις θαλάσσιες ζώνες της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή όπως επίσης και τρέχοντα περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σε ειδική τελετή, οι κκ Χριστοδουλίδης και Al Malki θα υπογράψουν Πρωτόκολλο Πολιτικών Διαβουλεύσεων, ενώ οι επικεφαλής των Εμπορικών Επιμελητηρίων των δύο χωρών θα υπογράψουν Συμφωνία που αφορά στη σύσταση Κοινού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, στην παρουσία των δύο Υπουργών Εξωτερικών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/11/2019 09:17:51 AM