Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Eπίσκεψη Εργασίας Γενικού Διευθυντή στη Μόσχα, στο πλαίσιο τακτικών διμερών πολιτικών διαβουλεύσεων Κύπρου-Ρωσίας - 05/12/2014


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στη Μόσχα στις 8-10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Πολιτικών Διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών Κύπρου-Ρωσίας.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Alexey Yu. Meshkov.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της συνάντησης πολιτικών διαβουλεύσεων Κύπρου-Ρωσίας που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 29 Μαΐου 2014.

Στο πλαίσιο των διμερών πολιτικών διαβουλεύσεων, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η διμερής συνεργασία Κύπρου-Ρωσίας και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση την κατάσταση στη Συρία, το Ιράκ, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η κατάσταση στην Ουκρανία και οι Σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας.

Επίσης, θα προετοιμαστεί η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Μόσχα, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η οποία προγραμματίζεται τους πρώτους μήνες του νέου έτους.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:53:56 PM