Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο νέος Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Βιετνάμ επέδωσε τα διαπιστευτήριά του


Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ κ. Δημήτριος Α. Θεοφυλάκτου επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στις 8 Οκτωβρίου στον Πρόεδρο της χώρας κ. Tran Dai Quang.


Κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που ακολούθησε την τελετή διαπιστευτηρίων, συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας στον οικονομικό και εμπορικό τομέα, καθώς και των επαφών μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Βιετνάμ διαβίβασε εγκάρδιες προσωπικές ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για υγεία και ευημερία προς το σύνολο του κυπριακού λαού και προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ. Με τη σειρά του, ο κ. Θεοφυλάκτου μετέφερε τις προσωπικές ευχές του Κύπριου Προέδρου και εξέφρασε την επιθυμία της Κυπριακής Κυβέρνησης για ενίσχυση της συνεργασίας με το Βιετνάμ τόσο διμερώς όσο και στο πλαίσιο των διεθνών οργανισμών.

Ο Πρόεδρος του Βιετνάμ εξέφρασε ικανοποίηση για τον σημαντικό αριθμό υπηκόων της χώρας του που διαμένουν στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι συνδράμουν θετικά στην προαγωγή των διμερών σχέσεων.Τελευταία Ενημέρωση στις: 11/10/2016 09:55:13 AM