Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη της Σουηδής Υπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων στην Κύπρο
- 09/10/2009Η Υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Σουηδίας κα Cecilia Malmström θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο στις 12-14 Οκτωβρίου 2009, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού.


Στη διάρκεια της επίσκεψης της, η Σουηδή Υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν.

Το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Οκτωβρίου η κα Malmström θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού και ακολούθως θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει προς τιμήν της ο κ. Κυπριανού.

Η Σουηδή Υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους Υπουργούς Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλη Πολυνείκη Χαραλαμπίδη και Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη και με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Θα συναντηθεί, επίσης, με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο κ. Taye-Brook Zerihoun.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:20:09 PM