Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αλβανία - 08/06/2015


Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος επέδωσε την Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής, τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Αλβανίας κ. Bujar Nishani, ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αλβανία, με έδρα την Αθήνα.


Μετά την επίδοση διαπιστευτηρίων, ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αλβανίας, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και εκφράστηκε η βούληση για περαιτέρω σύσφιξη και ενίσχυση των σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίου οφέλους.

Παράλληλα, ο κ. Κενεβέζος ενημέρωσε τον κ. Nishani για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με έμφαση την επανέναρξη και την προοπτική των διαπραγματεύσεων, καθώς και την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Αλβανίας ευχαρίστησε για την υποστήριξη της Κύπρου στην πορεία ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας του και διαβεβαίωσε για την περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας στον οικονομικό τομέα και στα ενεργειακά ζητήματα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:56:30 PM