Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τις χθεσινές τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι - 14/11/2015


Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει απερίφραστα τις χθεσινές αποτρόπαιες τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι και εκφράζει τη συμπαράστασή του στον γαλλικό λαό.


Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές της Γαλλίας και την κυπριακή κοινότητα στο Παρίσι για σκοπούς εξακρίβωσης της υπηκοότητας των θυμάτων και τραυματιών.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, από τις Γαλλικές Αρχές, δεν προκύπτει ότι υπάρχει Κύπριος πολίτης ανάμεσα στα θύματα ή τους τραυματίες.

Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου έχει ενεργοποιηθεί για παρακολούθηση της κατάστασης και άμεσα ενδιαφερόμενοι πολίτες που γνωρίζουν για παρουσία οικείων τους στο Παρίσι, αυτήν την περίοδο, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τον Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών στο τηλέφωνο: +357 99 660129 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dutyofficer@mfa.gov.cy.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα επανέλθει με ανακοίνωση ευθύς μόλις προκύψουν νεότερες πληροφορίες.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:58:22 PM