Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε στεφάνια στα Μνημεία Ελλήνων πεσόντων στην Κύπρο, στο Άλσος Στρατού και στην πλατεία Μαδρίτης, στην Αθήνα - 20/07/2010


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στην Κύπρο, στο Άλσος Στρατού, στην Αθήνα, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας Πτέραρχου Ιωάννη Γιάγκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974. Τις εν λόγω εκδηλώσεις διοργάνωσαν η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) και την Κυπριακή Πρεσβεία.


Στεφάνια κατέθεσαν επίσης, εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ενώ εκ μέρους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ) και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (ΕΚΕ) ο κ. Λοΐζος Λοΐζος.

Στη συνέχεια, στην πλατεία Μαδρίτης, τελέστηκε τρισάγιο στη Στήλη Πεσόντων κατά την εισβολή στην Κύπρο, όπου στεφάνια κατέθεσαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού και εκ μέρους της ΟΚΟΕ και της ΕΚΕ ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης.

Τον Υπουργό Εξωτερικών συνόδευαν ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο διευθυντής του Γραφείου του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης κ. Κορνήλιος Κορνηλίου, ο Σύμβουλος της Πρεσβείας κ. Ανδρέας Ιγνατίου, ο Μορφωτικός Σύμβουλος και διευθυντής του Σπιτιού της Κύπρου κ. Κώστας Λυμπουρής, καθώς και μέλη της Διπλωματικής Αποστολής στην Αθήνα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:27:24 PM