Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Πρέσβης της Κύπρου στη Λευκορωσία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του - 06/10/2015


Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, 5 Οκτωβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, στο Μινσκ, ο Πρέσβης της Κύπρου με έδρα τη Μόσχα κ. Γεώργιος Κασουλίδης, επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο της χώρας κ. Alexander Lukashenko.


Επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του ο κ. Κασουλίδης μετέφερε τις προσωπικές ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στον Πρόεδρο της Λευκορωσίας καθώς και την επιθυμία για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών τόσο σε διμερές όσο και διεθνές επίπεδο. Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας συγχάρηκε τον Πρέσβη για την ανάληψη των επισήμων καθηκόντων του, τονίζοντας ότι υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών πέραν του τουρισμού.

Σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχε ο Κύπριος Πρέσβης με την Υφυπουργό Εξωτερικών της χώρας κα Alena Kupchyna, ευχαρίστησε για τη θέση αρχών που τηρεί η Λευκορωσία στο Κυπριακό και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στις συνεχιζόμενες συνομιλίες για επίλυση του προβλήματος. Διαπιστώθηκε δε ότι μπορούν να γίνουν πολλά προς αμοιβαίο όφελος και των δύο χωρών, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας, των επιχειρήσεων, της ενέργειας, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:57:51 PM