Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέα Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Ινδία - 27/04/2012


Η νέα Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ινδία, κα Μαρία Μιχαήλ, επέδωσε στις 24.4.12 τα διαπιστευτήρια της στην Πρόεδρο της Ινδίας Α.Ε Pratibha Devisingh Patil, σε επίσημη τελετή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στο Νέο Δελχί.


Επιδίδοντας τα διαπιστευτήρια, η Ύπατος Αρμοστής, διαβίβασε στην Πρόεδρο της Ινδίας τις θερμές ευχές του Προέδρου, της Κυβέρνησης και του λαού της Κύπρου και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την διαχρονική και αμέριστη υποστήριξη της Ινδίας στις προσπάθειες που καταβάλλονται για επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Τόνισε παράλληλα την εκτίμηση της κυπριακής κυβέρνησης για τη θέση αρχής που τηρεί η Ινδική κυβέρνηση στο κυπριακό πρόβλημα και το σεβασμό που επιδεικνύει έναντι της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σημειώνοντας το ιστορικά άριστο επίπεδο των διπλωματικών και πολιτικών σχέσεων, η Ύπατος Αρμοστής επεσήμανε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και διεύρυνσης των διμερών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως ο τουρισμός και οι επενδύσεις, ώστε να δοθεί η κατάλληλη ώθηση στην ήδη εξαίρετη σχέση μεταξύ των δύο χωρών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:38:50 PM