Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών σε πανομογενειακή εκδήλωση για 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη
- 05/04/2008Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, παρέστη χθες και απηύθυνε χαιρετισμό στη μεγάλη πανομογενειακή εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.


Ο κ. Κυπριανού μετέφερε το χαιρετισμό του Προέδρου της Κύπρου και όλου του πολιτικού της κόσμου και ιδιαίτερα του κυπριακού λαού ο οποίος εκτιμά τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και τη στήριξη που η ομογένεια του παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον αγώνα του. Επισήμανε ότι ναι μεν γιορτάζουμε σήμερα τη νίκη και την ελευθερία του Ελληνισμού αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι υπάρχει ένα κομμάτι του Ελληνισμού που ακόμη αντιμετωπίζει κίνδυνο και πρόβλημα επιβίωσης ακριβώς από τον ίδιο εχθρό 180 χρόνια μετά. Γνωρίζουμε, είπε, ότι δουλεύοντας μαζί, αγωνιζόμενοι μαζί, έχουμε μέλλον και μπορούμε να ελπίζουμε για την απελευθέρωση και την επανένωση του νησιού μας.

Η Κυπριακή Κυβέρνηση θα είναι πάντα στο πλευρό της ομογένειας της Αμερικής, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εξωτερικών.

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών συγχάρηκε την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων για την επέτειο των 70 της χρόνων καθώς επίσης και τους τρεις οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης που τίμησε η Ομοσπονδία. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης διαδραματίζουν, σημείωσε ο κ. Υπουργός, πολύ σημαντικό και πολύ χρήσιμο ρόλο για τη διατήρηση των ελληνικών ιδεωδών και την επικοινωνία μεταξύ των Ελλήνων τόσο στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:12:48 PM