Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο Δωρητών του ΟΗΕ για την Αϊτή: "Για ένα νέο μέλλον της Αϊτής"
- 06/04/2010Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού συμμετείχε την περασμένη Τετάρτη στο Διεθνές Συνέδριο Δωρητών: "Για ένα νέο μέλλον της Αϊτής", του οποίου συμπροέδρευαν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon, η Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κα Hilary Clinton, ο Πρόεδρος της Αϊτής κ. Rene Garcia Preval και ο Ειδικός Απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα για την Αϊτή κ. Bill Clinton.


Στο συνέδριο έλαβαν μέρος και απηύθυναν ομιλίες αρκετοί Υπουργοί, μεταξύ των οποίων και η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικών Σχέσεων και Πολιτικής Ασφάλειας Βαρόνη Catherine Ashton, η οποία εξήγγειλε συνεισφορά εκ μέρους της ΕΕ, 1.235 δις ευρώ.

Αργότερα, ο κ. Κυπριανού παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε ο Γενικός Γραμματέας προς τιμήν των Αρχηγών κρατών και Υπουργών που συμμετείχαν στο συνέδριο.

Στο συνέδριο τον Υπουργό Εξωτερικών συνόδευε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη Πρέσβης Μηνάς Χατζημιχαήλ.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:23:16 PM