Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κρασνοντάρ


Γενικό Προξενείο

Το Γενικό Προξενείο της Κύπρου άρχισε την λειτουργία του τον Ιούνιο του 2014. Η προξενική του περιφέρεια εκτείνεται, πέραν από την Περιφέρεια Κρασνοντάρ, στις Περιφέρειες του Άστραχαν, Βολγκογκράντ, Ροστόφ, Σταυρούπολης και στις Δημοκρατίες της Αντιγκέας, Καμπαρντίνο-Μπαλκαρίας, Καρατσάγιεβο-Τσερκεσίας, Τσετσενίας, Ιγκουσετίας, Νταγκεστάν, Βόρειας Οσετίας-Αλανίας, Καλμικίας.

Αποστολή του Γενικού Προξενείου είναι η περαιτέρω εμβάθυνση των υφιστάμενων δεσμών της Κύπρου με τη Νότια Περιοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας και η προώθηση των διμερών σχέσεων στους τομείς του τουρισμού, πολιτισμού, οικονομίας, εκπαίδευσης κτλ.. Σε αυτό το πλαίσιο λειτουργεί ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων (αδελφοποιήσεις δήμων, επισκέψεις οργανωμένων συνόλων κλπ.)το οποίο ενισχύει και προβάλλει την εικόνα της Κύπρου στη Νότια Ρωσία.

Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του Γενικού Προξενείου αφορά στην έκδοση θεωρήσεων εισόδου σε κατοίκους της νότιας περιοχής που επιθυμούν να επισκεφθούν την Κύπρο. Επιπλέον, το Γενικό Προξενείο προσφέρει προξενικές υπηρεσίες σε Κύπριους πολίτες.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθνση:Krasnykh Partizan 521, 3ος όροφος
350049 Κρασνοντάρ
Ρωσική Ομοσπονδία

Τηλέφωνο:

(+7 861) 2214313

Τηλεομοιότυπο:

(+7 861) 2214350

E-mail:

krasnodarconsulate@mfa.gov.cy


KΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΥΛΗ

INVEST IN CIPRUS

FLAVOURS OF CYPRUS

ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

COVID-19