Κυπριακή Δημοκρατία
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βερολίνο

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βερολίνο.

Στις σελίδες μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, στην Ελληνική, Αγγλική και Γερμανική γλώσσα, για την Πρεσβεία και τις δραστηριότητες της Πρεσβείας, τον Πρέσβη, το προσωπικό και άλλα στοιχεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιανουαρίου 2018 και του ενδεχόμενου επαναληπτικού γύρου που έχει οριστεί για τις 4 Φεβρουαρίου 2018, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βερολίνο πληροφορεί τους Κύπριους πολίτες που διαμένουν στη Γερμανία για το ενδεχόμενο λειτουργίας δύο εκλογικών Κέντρων στην χώρα, ενός στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας στο Βερολίνο και ενός στο Γενικό Προξενείο στο Αμβούργο. Προϋπόθεση για τη λειτουργία των εκλογικών κέντρων είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από 50 τουλάχιστο εγγεγραμμένους ψηφοφόρους για έκαστο κέντρο.

Ως εκ τούτου, όσοι Κύπριοι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο της Κυπριακής Δημοκρατίας και ενδιαφέρονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε ένα εκ των ανωτέρω δύο εκλογικών Κέντρων που δυνατό να λειτουργήσουν στη Γερμανία, καλούνται όπως ενημερώσουν σχετικά την Πρεσβεία, συμπληρώνοντας το έντυπο που παρατίθεται κάτωθι και αποστέλλοντάς το ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Botschaft der Republik Zypern, Kurfürstendamm 182, 10707 Berlin. Εναλλακτικά το έντυπο μπορεί να αποσταλεί στην Πρεσβεία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην διεύθυνση info@botschaft-zypern.de , ή με φαξ στον αριθμό (030) 27 59 14 54.

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας άλλων εκλογικών κέντρων στη Γερμανία πέραν του Βερολίνου και του Αμβούργου. Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν μία εκ των δύο αυτών πόλεων για άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η 18η Δεκεμβρίου 2017. Όσες αιτήσεις παραληφθούν από την Πρεσβεία μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη.

ΕΝΤΥΠΟ

investment

Σύστημα εγγραφής Κυπρίων πολιτών που βρίσκοναι
στο εξωτερικό-

education

pafos

ypex

government

pio

aboutcyprus

aspects

cyprusonfilm

psccyprus

presidence

Tμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας

isolation

investorsguide

window