Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο
 Ανακοινώσεις

- Προεδρικές εκλογές 2023 - Εκλογικά κέντρα εξωτερικού
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΓΡΑΦΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ
- 12/3/2021-Βραβείο ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2021 στις ιατρικές επιστήμες σε υποψηφίους κυπριακής καταγωγής
- Συμμετοχή της Κύπρου στο Summer party της Europol
- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Χάγη - 2 Ιουνίου 2018: Έκθεση "Where have you been?" της Τούλας Λιασή, αφιερωμένη στους αγνοούμενους της Κύπρου, που εγκαινίασε ο Πρέσβης κ. Ελπιδοφόρος Οικονόμου
- Έκθεση "Where Have You Been?" της Τούλας Λιασή, αφιερωμένη στους αγνοούμενους της Κύπρου, 2-11 Ιουνίου 2018, Γκαλερί ANNA@KV2, Χάγη


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥ

Αγαπητέ επισκέπτη,
Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη. Η Πρέσβυς είναι διαπιστευμένη στο Βασίλειο της Ολλανδίας, στο Βασίλειο του Βελγίου και στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου.
Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να παρέχει πληροφορίες για την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Κύπρου και για τις υπηρεσίες που παρέχει η πρεσβεία στο κοινό της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου, είτε πρόκειται για γενικούς, ταξιδιωτικούς κανονισμούς, βίζα κ.λπ., καθώς και στους δικούς μας πολίτες.
Ο ιστότοπος αποτελείται κατά συνέπεια από διάφορες ενότητες που αφορούν, για παράδειγμα, την Εξωτερική μας Πολιτική, το Κυπριακό και τις διάφορες πτυχές του καθώς και τις προσπάθειες που στοχεύουν για την επίλυσή του, την Ε.Ε. υποθέσεων, τουρισμού και προξενικών θεμάτων. Παρέχει επίσης χρήσιμους συνδέσμους σε ιστότοπους της κυβέρνησης και σε άλλους σχετικούς ιστότοπους. Η ενότητα των τελευταίων ειδήσεων μας ενημερώνεται εβδομαδιαία για να σας παρέχει πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο.
Ελπίζουμε ότι ο ιστότοπός μας θα σας φανεί χρήσιμος και ότι θα σας δώσει επίσης μια γεύση από την Κύπρο, μια νησιωτική χώρα στην ανατολική Μεσόγειο, που είναι γεμάτη ιστορία και θρύλους και θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας για τη χώρα μας.
Όλοι εμείς στην Πρεσβεία είμαστε στη διάθεσή σας.


Με εκτίμηση,
Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σχετικά Αρχεία:

Nemitsas Foundation Poster 2021.pdf
Το αρχείο χρειάζεται Acrobat Reader για να ανοίξει (Μέγεθος: 457,7Kb)
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Covid19