Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο
 Ανακοινώσεις

- Προεδρικές εκλογές 2023 - Εκλογικά κέντρα εξωτερικού
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΓΡΑΦΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ
- 12/3/2021-Βραβείο ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2021 στις ιατρικές επιστήμες σε υποψηφίους κυπριακής καταγωγής
- Συμμετοχή της Κύπρου στο Summer party της Europol
- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Χάγη - 2 Ιουνίου 2018: Έκθεση "Where have you been?" της Τούλας Λιασή, αφιερωμένη στους αγνοούμενους της Κύπρου, που εγκαινίασε ο Πρέσβης κ. Ελπιδοφόρος Οικονόμου
- Έκθεση "Where Have You Been?" της Τούλας Λιασή, αφιερωμένη στους αγνοούμενους της Κύπρου, 2-11 Ιουνίου 2018, Γκαλερί ANNA@KV2, Χάγη


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΥ

Αγαπητέ επισκέπτη,
Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη. Η Πρέσβυς είναι διαπιστευμένη στο Βασίλειο της Ολλανδίας, στο Βασίλειο του Βελγίου και στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου.
Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι να παρέχει πληροφορίες για την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Κύπρου και για τις υπηρεσίες που παρέχει η πρεσβεία στο κοινό της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου, είτε πρόκειται για γενικούς, ταξιδιωτικούς κανονισμούς, βίζα κ.λπ., καθώς και στους δικούς μας πολίτες.
Ο ιστότοπος αποτελείται κατά συνέπεια από διάφορες ενότητες που αφορούν, για παράδειγμα, την Εξωτερική μας Πολιτική, το Κυπριακό και τις διάφορες πτυχές του καθώς και τις προσπάθειες που στοχεύουν για την επίλυσή του, την Ε.Ε. υποθέσεων, τουρισμού και προξενικών θεμάτων. Παρέχει επίσης χρήσιμους συνδέσμους σε ιστότοπους της κυβέρνησης και σε άλλους σχετικούς ιστότοπους. Η ενότητα των τελευταίων ειδήσεων μας ενημερώνεται εβδομαδιαία για να σας παρέχει πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο.
Ελπίζουμε ότι ο ιστότοπός μας θα σας φανεί χρήσιμος και ότι θα σας δώσει επίσης μια γεύση από την Κύπρο, μια νησιωτική χώρα στην ανατολική Μεσόγειο, που είναι γεμάτη ιστορία και θρύλους και θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας για τη χώρα μας.
Όλοι εμείς στην Πρεσβεία είμαστε στη διάθεσή σας.


Με εκτίμηση,
Πρέσβυς της Κυπριακής ΔημοκρατίαςΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΑ/ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΥ, ΧΑΓΗ

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Γραφέα/Δακτυλογράφου για πλήρη απασχόληση στη Χάγη, με όρους επιτόπιου προσωπικού.

Η σύμβαση εργασίας θα υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας των Κάτω Χωρών. Οι ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές για τη συγκεκριμένη θέση ανέρχονται στα 2,693,69 ευρώ.

Καθήκοντα και ευθύνες:


Το άτομο που θα επιλεγεί θα προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη στη λειτουργία της Πρεσβείας. Μεταξύ άλλων, θα έχει την ευθύνη για την τήρηση φυσικών και ηλεκτρονικών αρχείων, τη διαχείριση της ιστοσελίδας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και άλλων καθηκόντων διοικητικής φύσεως.

Απαιτούμενα Προσόντα:


• Απόφοιτη/ος σχολής Μέσης εκπαίδευσης.
• Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.
• Άριστες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας.
• Άριστη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Office, καθώς και χρήσης του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
• Ενεργή συμμετοχή και προθυμία προσφοράς στην εύρυθμη λειτουργία της Πρεσβείας.
• Διοικητικές δεξιότητες καθώς και ικανότητα ιεράρχησης των εργασιών και τήρησης των προθεσμιών.
• Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια και αξιοπιστία.

Πέραν των πιο πάνω, θα αποτελεί πλεονέκτημα:


• Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή ισότιμος τίτλος.
• Καλή γνώση της Ολλανδικής γλώσσας.
• Πείρα σχετική με τα καθήκοντα των αναφερόμενων πιο πάνω θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή, καθώς και αντίγραφα όλων των σχετικών πιστοποιητικών σ’ ότι αφορά τα απαιτούμενα προσόντα, στη Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη (Embassy of the Republic of Cyprus in The Hague, Surinamestraat 15,2585 GG,The Hague) υπόψιν κας Ηρούς Βοιδανίδη ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: avoidanidi@ mfa.gov.cy

Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 06 Nοεμβρίου 2023.Σχετικά Αρχεία:

Nemitsas Foundation Poster 2021.pdf
Το αρχείο χρειάζεται Acrobat Reader για να ανοίξει (Μέγεθος: 457,7Kb)
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Covid19