Κυπριακή Δημοκρατία
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Αμπου Ντάμπι

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας δέχεται αιτήσεις για τον Μηχανισμό Ταχείας Δραστηριοποίησης, από τις 19/10/2020. Περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έγγραφα αναφορικά με τον Μηχανισμό είναι

διαθέσιμα στη νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου «Business in Cyprus» ( https://www.businessincyprus.gov.cy/fast-track-business-activation/ ).Κατάλογος εξουσιοδοτημένων ιατρικών εργαστηρίων στην Κύπρο ,για την διεξαγωγή της εξέτασης PCR που απαιτείται πριν το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (3).pdfΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (3).pdf


Ταξιδιωτική Οδηγία Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τον Κορωνοϊό COVID-19
https://www.pio.gov.cy/coronavirus/categories/press2


Διαδικτυακή πλατφόρμα εγγραφής Κυπρίων πολιτών στο εξωτερικό για σκοπούς επικοινωνίας και αρωγής σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης
https://www.connect2cy.gov.cy/

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου
Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Εθνικού και Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος
https://www.isffc.com.cy/

Όλες οι αιτήσεις για έκδοση άδειας θεώρησης εισόδου θα πρέπει να υποβάλλονται στο VFS Global, Cyprus Visa Application Center στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι (διαβάστε την σχετική ανακοίνωση πιο κάτω).

Σημειώνεται ότι οι Σύριοι και Τούρκοι υπήκοοι θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με την Πρεσβεία στον αριθμό +97126654480 για τη διευθέτηση ραντεβού για υποβολή της αίτησης στην Πρεσβεία.Σχετικά Αρχεία:

ATT71EHK.pdf
Το αρχείο χρειάζεται Acrobat Reader για να ανοίξει (Μέγεθος: 117,81Kb)

Η Κύπρος Μας

Cyprus: Crossroads of Civilizations

Facebook

Invest Cyprus