Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γεωργία - 28/05/2015


Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος, επέδωσε χθες τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Γεωργίας κ.Giorgi Margvelashvili, ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γεωργία, με έδρα την Αθήνα.


Μετά την επίδοση των διαπιστευτηρίων, ο κ. Κενεβέζος είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γεωργίας, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε το καλό επίπεδο σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και εκφράστηκε το αμείωτο ενδιαφέρον για περαιτέρω σύσφιξη και ενίσχυση των σχέσεων τόσο σε διμερές όσο και διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, κατά την εκεί παρουσία του, ο κ. Κενεβέζος πραγματοποίησε χωριστές διμερείς συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Gigi Gigiadze και τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκής και Ευρω-Ατλαντικής Ολοκλήρωσης κ. Davit Bakradze, κατά τις οποίες υπήρξε εκτενής ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα, ο κ. Κενεβέζος ενημέρωσε τους συνομιλητές του για την παρούσα φάση του κυπριακού προβλήματος.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:56:22 PM