Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Πρέσβης κ. Παντιάς Ηλιάδης επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο της Ουκρανίας
- 25/11/2008Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία του Προέδρου της Ουκρανίας στο Κίεβο, ο Πρέσβης κ. Παντιάς Ηλιάδης επέδωσε στις 21 Νοεμβρίου τα διαπιστευτήρια του ως Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ουκρανία με έδρα το Βερολίνο.


Επιδίδοντας τα διαπιστευτήρια του στον Ουκρανό Πρόεδρο κ. Viktor Yushchenko, ο Πρέσβης κ. Ηλιάδης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια προς τον ίδιο και το λαό της Ουκρανίας για ευημερία και πρόοδο. Ανταποδίδοντας ο Πρόεδρος Yushchenko διαβίβασε επίσης τους χαιρετισμούς και τις ευχές του προς τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Στην τελετή παρέστησαν ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Διπλωματικού Πρωτοκόλλου της Προεδρίας της Ουκρανίας.

Κατά την παραμονή του στο Κίεβο ο Πρέσβης κ. Ηλιάδης είχε εθιμοτυπικές συναντήσεις με Πρέσβεις κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρέστη σε μεγάλη εκδήλωση κυπριακής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην προώθηση του τουρισμού από την Ουκρανία στην Κύπρο.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 03:47:13 PM