Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Νέος Πρέσβης της Κύπρου στη Γεωργία


Ο κ. Ιωσήφ Ιωσήφ επέδωσε στις 24 Ιουνίου, τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο της Γεωργίας κ. Mikheil Saakashvili, ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας με έδρα την Αθήνα.


Ο Κύπριος Πρέσβης διαβίβασε στο Γεωργιανό Πρόεδρο τις ευχαριστίες της Κυπριακής Κυβέρνησης για τη στάση αρχών που τηρεί η Γεωργία στο Κυπριακό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γεωργία, o κ. Ιωσήφ είχε επίσης ξεχωριστές συναντήσεις με τον υπουργό εξωτερικών, κ. Grigol Vashadze, τον υπουργό οικονομικής ανάπτυξης κ. Zurab Pollikashvili και τον υφυπουργό εξωτερικών κ. David Jalagania.

Κατά τις συναντήσεις, ο Κύπριος Πρέσβης ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την παρούσα φάση των συνομιλιών. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα η περαιτέρω ανάπτυξη οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Οι Γεωργιανοί αξιωματούχοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση συνεργασίας στους τομείς των επενδύσεων και του τουρισμού, καθώς και τον τραπεζικό τομέα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/06/2016 08:24:52 AM