Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών στο Λονδίνο και Μασσαλία


Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού αναχωρεί τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008 για το Λονδίνο όπου θα είναι ο κύριος ομιλητής στο ετήσιο δείπνο που παραθέτει η Κυπριακή Αδελφότητα σε Βουλευτές και Ευρωβουλευτές στη Βουλή των Κοινοτήτων με την ευκαιρία της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.


Κατά την παραμονή στο Λονδίνο ο κ. Κυπριανού θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας David Miliband, το Σκιώδη Υπουργό Εξωτερικών William Hague και τη Βουλευτή Theresa Villiers. Επίσης θα παρακαθίσει σε γεύμα με εκπροσώπους της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Μεγάλης Βρετανίας και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων.

Από το Λονδίνο, ο κ. Κυπριανού θα μεταβεί στη Μασσαλία όπου, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, θα συμμετάσχει στην Υπουργική Διάσκεψη για τη Διαδικασία της Βαρκελώνης : Ένωση για τη Μεσόγειο.

Η Διάσκεψη θα ασχοληθεί με την υλοποίηση των αποφάσεων που λήφθηκαν από τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων στις 13 Ιουλίου 2008, στο Παρίσι, με έμφαση στην εφαρμογή συγκεκριμένων προγραμμάτων για τη συνεργασία μεταξύ των χωρών της Μεσογείου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/06/2016 08:29:31 AM