Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Στοκχόλμη - 10/06/2014


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Στοκχόλμη, στις 9-10 Ιουνίου 2014.


Ο Γενικός Διευθυντής είχε στις 9 Ιουνίου συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον Σουηδό Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Frank Belfrage. Κατά τη συνάντηση, έγινε επισκόπηση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Σουηδίας και ο Γενικός Διευθυντής προέβη σε ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό και στον οικονομικό και ενεργειακό τομέα. Επίσης, αντηλλάγησαν απόψεις επί της κατάστασης στην Ουκρανία, καθώς και άλλα ευρωπαϊκά, περιφερειακά και διεθνή θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στις 10 Ιουνίου, ο Γενικός Διευθυντής είχε συνάντηση με την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Σουηδικού Κοινοβουλίου, κ. Sofia Arkelsten και κ. Urban Ahlin αντίστοιχα, τους οποίους ενημέρωσε για το Κυπριακό και τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, ενώ συζήτησε μαζί τους θέματα ευρωπαϊκού και διεθνούς ενδιαφέροντος.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:50:48 PM