Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τους Πρέσβεις Γερμανίας, Ισραήλ και Αιγύπτου - 05/03/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης πραγματοποίησε σήμερα ξεχωριστές συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών με την Πρέσβη της Γερμανίας Δρα Gabriela Guellil, τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Michael Harari και την Πρέσβη της Αιγύπτου κ. Menha Mahrous Bakhoum.


Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί ο νέος Υπουργός με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, σε μια προσπάθεια αλληλοενημέρωσης και συντονισμού για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο κ. Κασουλίδης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για διμερή θέματα και θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις άμεσες προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι προσβλέπει στην εμβάθυνση της συνεργασίας και ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Οι Πρέσβεις ευχήθηκαν στον κ. Κασουλίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας την ανάγκη για διατήρηση των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των χωρών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:43:14 PM