Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Χάγη - 19/03/2014


O Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν. Ζήνων θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Χάγη, στις 20 και 21 Μαρτίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Ζήνων θα συναντηθεί με την ομόλογό του Γενική Γραμματέα του Ολλανδικού Υπουργείου Εξωτερικών κα Renée Jones-Bos, με την οποία θα συζητηθούν διμερή θέματα, τις εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς και διεθνή και περιφερειακά θέματα.


Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Απαγόρευσης Χημικών Όπλων (OPCW) και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) που εδρεύουν στην Χάγη. Θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΑΧΟ με τον οποίο θα συζητήσει το έργο που επιτελεί ο Οργανισμός για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Σημειώνεται ότι στην Κύπρο εδρεύει η βάση της αποστολής υποστήριξης του ΟΗΕ-ΟΑΧΟ για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Τέλος, ο κ. Ζήνων θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου κ. Sang-Hyun Song.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας του ο κ. Ζήνων θα συναντηθεί, επίσης, με Ολλανδούς ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:49:31 PM