Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Εγκαίνια Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κρασνοντάρ της Ρωσικής Ομοσπονδίας - 27/11/2015


Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 τα εγκαίνια του νέου Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κρασνοντάρ της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Στο χαιρετισμό του ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, κ. Γεώργιος Κασουλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το άνοιγμα του Προξενείου, το οποίο καταδεικνύει το ενδιαφέρον της χώρας μας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων. Αναφέρθηκε επίσης στις ουσιαστικές συναντήσεις που είχε η Κυπριακή Αντιπροσωπεία με το Εμπορικό Επιμελητήριο και με τον Αντικυβερνήτη της Περιφέρειας Κρασνοντάρ. Τέλος αναφέρθηκε στις σχέσεις Κύπρου – Κρασνοντάρ που άρχισαν στις αρχές του 1990 και στις επενδύσεις που έγιναν στην περιοχή με κυπριακά κεφάλαια.

Στο χαιρετισμό του ο Γενικός Πρόξενος κ. Νίκος Βασιλείου τόνισε ότι η προτεραιότητά του θα είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εμβάθυνση των σχέσεων με την Ρωσική Ομοσπονδία γενικά, αλλά και την περιοχή του Κρασνοντάρ ειδικότερα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:58:44 PM