Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Πραγματοποιήθηκε το 2ο Διεθνές Διπλωματικό Παζαράκι του Διπλωματικού Συνδέσμου Κυριών Κύπρου του Υπουργείου Εξωτερικών


Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο Διεθνές Διπλωματικό Παζαράκι του Διπλωματικού Συνδέσμου Κυριών Κύπρου του Υπουργείου Εξωτερικών, υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού.


Στο φιλανθρωπικό αυτό Παζαράκι, το οποίο φιλοξενήθηκε στους κήπους του παλαιού Υπουργείου Εξωτερικών, συμμετείχαν 17 Διπλωματικές Αποστολές ξένων χωρών καθώς και οι αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου στην Κύπρο. Τα έσοδα θα δοθούν στην Παιδική Στέγη Λευκωσίας και στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Έλση Χριστόφια, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Νικόλας Αιμιλίου, οι Πρέσβεις της Ρωσίας, της Κίνας, της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Ουκρανίας, της Σλοβακίας, της Αυστρίας, της Πολωνίας, της Γεωργίας, του Ιράν, της Λιβύης, του Λιβάνου, της Αυστραλίας και της Ρουμανίας στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Μάνθος Μαυρομμάτης και η βουλευτής κα Στέλλα Κυριακίδου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορευτικά συγκροτήματα από την Ουκρανία και τις Φιλιππίνες καθώς και το Λαογραφικό Όμιλο Στροβόλου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/06/2016 08:24:58 AM