Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κύπρου στην Ιορδανία - 07/06/2012


Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Αμμάν, κ. Χαράλαμπος Χατζησάββας, επέδωσε, στις 4/6/12 στη διάρκεια επίσημης τελετής στο παλάτι Basman, τα Διαπιστευτήρια του στην Α.Μ. το Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλαχ ΙΙ.


Σε σύντομη συνομιλία που ακολούθησε την τελετή, ο Πρέσβης κ. Χ. Χατζησάββας διαβίβασε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χριστόφια στον Βασιλιά Αμπντάλλαχ ΙΙ και διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί για την περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας. Παράλληλα διαβεβαίωσε για την ετοιμότητα της Κύπρου να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Ιορδανίας – Ε.Ε., ενόψει και της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Κύπρο.

Ο Βασιλιάς Αμπντάλλαχ ΙΙ χαρακτήρισε τις διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ιορδανίας ως εξαιρετικές σε πολιτικό επίπεδο και πρόσθεσε ότι αυτό που χρειάζεται είναι η περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων. Εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον υποστηρικτικό ρόλο που διαδραματίζει η Κύπρος για περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων της Ιορδανίας με την Ε.Ε.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:39:52 PM