Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επαφές αντιπροσωπείας του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών - 13/09/2010


Αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αποτελούμενη από τον κ. Andrei Nesterenko, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, και τον κ. Vladimir Maistrenko, Τμηματάρχη της Υπηρεσίας Τύπου και Ενημέρωσης του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, είχε σήμερα στη Λευκωσία σειρά επαφών με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου καθώς και με αντιπροσωπεία του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με επικεφαλής τη Διευθύντρια δρα Ελεονώρα Γαβριηλίδη.


Στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και έγινε ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε θέματα που άπτονται διμερών αλλά και διεθνών σχέσεων, καθώς και σε θέματα συντονισμού των κυβερνητικών υπηρεσιών στον τομέα της επικοινωνίας, σ’ ό,τι αφορά θέματα διεθνών σχέσεων.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Nesterenko, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο, τόνισε τη στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Κύπρου και Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών και άλλων διεθνών οργανισμών, ενώ υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη των σχέσεων με την Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας του.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:28:19 PM