Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Σιγκαπούρη - 24/06/2010


Η Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ινδία κα Ναυσικά Χρ. Κρούστη επέδωσε σήμερα, 24 Ιουνίου 2010 τα διαπιστευτήρια της στον Πρόεδρο της Σιγκαπούρης κ. Sellapan Ramanathan, ως η νέα Ύπατος Αρμοστής με έδρα το Νέο Δελχί, σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο The Istana στην Σιγκαπούρη.


Επιδίδοντας τα διαπιστευτήρια της, η Ύπατος Αρμοστής, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις διαχρονικά εξαίρετες, στενές και εγκάρδιες σχέσεις που συνενώνουν τις δύο χώρες. Η κα Κρούστη προέβη σε λεπτομερή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, επισημαίνοντας την αμετάθετη βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας για εξεύρεση λύσης το συντομότερο δυνατό, η οποία να βασίζεται στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Ο κ. Sellapan Ramanathan αναφερόμενος στη θέση της χώρας του για το Κυπριακό, υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της Σιγκαπούρης στις προσπάθειες εξεύρεση λύσης. Βεβαίωσε δε για την ετοιμότητα της χώρας του να συμβάλει και να βοηθήσει με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο στις προσπάθειες αυτές. Στη συνέχεια έκανε μια αξιολόγηση των σχέσεων των δύο χωρών σε πολυμερές επίπεδο, όπως στα Η.Ε. και στην Κοινοπολιτεία, επισημαίνοντας ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία, προσθέτοντας ότι στο διμερές επίπεδο μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:26:45 PM