Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη του Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας στην Κύπρο - 01/07/2015


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, κ. Harlem Désir θα έχει ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ιωάννης Κασουλίδης, την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του κ. Désir στην Κύπρο.


Ο κ. Κασουλίδης θα συναντηθεί κατʼ ιδίαν στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Γάλλο Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στη συνέχεια, οι κ.κ. Κασουλίδης και Désir θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις και τρόποι περαιτέρω εμβάθυνσής τους, οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και την επανέναρξη των συνομιλιών, θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και το ζήτημα της μετανάστευσης. Παράλληλα, θα ανταλλαγούν απόψεις για περιφερειακά ζητήματα που αφορούν στις χώρες της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου με έμφαση στις διεθνείς δράσεις για καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Γάλλος Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:56:48 PM