Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Λιβάνου - 17/07/2008


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Λίβανο, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της χώρας κ. Nabih Berri.


Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Κυπριανού τόνισε ότι είναι σημαντικό να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις μεταξύ των κοινοβουλίων των δυο χωρών, σημειώνοντας τις εξαίρετες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Berri για τη διαδικασία επίλυσης του κυπριακού προβλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αντάλλαξαν, επίσης, απόψεις όσον αφορά το θέμα της εφαρμογής της συμφωνίας της Ντόχα στο Λίβανο.

Η Κύπρος και ο Λίβανος διατηρούν εξαίρετες σχέσεις σε πολλούς τομείς, όπως στον πολιτιστικό και οικονομικό τομέα, υπογράμμισε ο κ. Κυπριανού. Πρόσθεσε ότι με τον κ. Berri συζήτησαν τρόπους για αποτελεσματική συνεργασία και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών προς όφελος των δυο λαών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 03:59:19 PM