Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι - 18/11/2015


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης υπέγραψε σήμερα το Βιβλίο Συλλυπητηρίων που άνοιξε η Πρεσβεία της Γαλλίας στη Λευκωσία, για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου 2015.


Στο μήνυμά του, ο Υπουργός Εξωτερικών έγραψε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Κυβέρνηση και τον λαό της Γαλλίας μετά τις απεχθείς τρομοκρατικές επιθέσεις που διαδραματίστηκαν την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, στο Παρίσι. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, με τις οποίες μοιραζόμαστε το πένθος.

Είμαστε μαζί σας και οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι. Θα παραμείνουμε ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία, αυτήν την ύπουλη και βίαιη απειλή που στρέφεται ενάντια στην ελευθερία που μας χαρακτηρίζει, την ισότητα και την αδελφοσύνη και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς μας.

H Κύπρος βρίσκεται στο πλευρό της Γαλλίας και των δυνάμεων που επιδιώκουν την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του Daesh».Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:58:33 PM