Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Απαράδεκτη η Έκθεση της Επιτροπής Αναφορών - 16/01/2008


Απαράδεκτο θεωρεί η Κυβέρνηση το προσχέδιο έκθεσης της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για το θέμα της Αμμοχώστου και έχει ήδη προβεί σε καταγγελίες σχετικά με το περιεχόμενό της, δήλωσε σήμερα η Υπουργός Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή.


Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας το θέμα της έκθεσης η κα Μαρκουλλή ανέφερε ότι πρόκειται για "εντελώς απαράδεκτη έκθεση, η οποία, βεβαίως, βρίσκεται σε ένα πολύ αρχικό στάδιο και δεν πρόκειται για κατ' ουδένα λόγο για τελικό κείμενο.” Η σύνταξη του προσχεδίου είναι μια μονομερής ενέργεια ενός συγκεκριμένου ατόμου μέλους της Γραμματείας της Επιτροπής Αναφορών, είπε η κα Μαρκουλλή.

H Κυβέρνηση, είπε η κα Μαρκουλή, έχει προβεί σε πάρα πολλές ενέργειες με στόχο να ακυρωθεί η έκθεση. Επεσήμανε ακόμη ότι οι ενέργειες αυτές γίνονται τόσο στις Βρυξέλλες όσο και προς τους Ευρωβουλευτές μέλη της Επιτροπής Αναφορών, όχι μόνο σε αυτούς που επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κύπρο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:10:26 PM