Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Κίνας - 13/05/2008


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Hu Jintao, με την οποία του εκφράζει τη βαθιά του θλίψη «για την απώλεια χιλιάδων ανθρώπινων ζωών και την εκτεταμένη καταστροφή που προκλήθηκαν από το χθεσινό σεισμό στην Κίνα».

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον φίλο λαό και την Κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω εκ μέρους του λαού και της Κυβέρνησης της Κύπρου και εμένα προσωπικά, τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του χθεσινού καταστροφικού σεισμού», αναφέρει επίσης στη συλλυπητήρια του επιστολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε ψες τηλεφωνικώς με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο για να του εκφράσει τη βαθιά του συγκίνηση για το τραγικό αυτό γεγονός και του ζήτησε να διαβιβάσει στην Κινεζική ηγεσία τα θερμά συλλυπητήρια του κυπριακού λαού και του ιδίου προσωπικά για τη μεγάλη αυτή καταστροφή.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:10:39 PM