Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών με Αρχιεπίσκοπο, Αμερικής - 30/03/2010


Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη, είχε χθες το πρωί συνάντηση με το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος Πρέσβης Μήνας Χατζημιχαήλ, ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Πρέσβης Κορνήλιος Κορνηλίου και η Γενική Πρόξενος Κούλα Σοφιανού.


Ο Υπουργός Εξωτερικών αφού μετέφερε στο Σεβασμιότατο τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χριστόφια, προέβη σε μία ενδελεχή ενημέρωση για τη παρούσα φάση του Κυπριακού και για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος από τη πλευρά του, διαβεβαίωσε τον Υπουργό για το σθεναρό προσωπικό του ενδιαφέρον για το Κυπριακό και ακολούθως αναφέρθηκε στις προσπάθειες της ομογένειας και της Εκκλησίας για προώθηση του Κυπριακού στις Ηνωμένες Πολιτείες , τονίζοντας ότι οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν μέχρι την δικαίωση.

Ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής συζήτησαν επίσης θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και άλλα ζητήματα που αφορούν την ομογένεια της Αμερικής.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:13:47 PM