Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Οικονομική συνεισφορά του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών σε άπορους μαθητές - 14/03/2013


Αντιπροσωπεία του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών επισκέφθηκε χθες και σήμερα πέντε δημοτικά σχολεία, όπου παρέδωσε στους προέδρους των Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων αυτών επιταγή ύψους 2.000 ευρώ στον καθένα, για κάλυψη των διατροφικών αναγκών των απόρων μαθητών που φοιτούν στα εν λόγω σχολεία, καθώς και των οικογενειών τους.


Τα πέντε σχολεία είναι τα εξής:

    • Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου
    • Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα Στροβόλου
    • Β΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας – Αγίου Μάμα
    • Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κασσιανού
    • Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου

Το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ αποτελεί προϊόν συνεισφορών του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών τόσο στην Κύπρο, όσο και στις Διπλωματικές Αποστολές της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας λόγω της οικονομικής κρίσης, το προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών δεν θα μπορούσε να παραμείνει απαθές στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει όχι ευκαταφρόνητος αριθμός οικογενειών στην Κύπρο και δη οικογενειών με παιδιά που φοιτούν σε σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης, πολλές εκ των οποίων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι πρόεδροι των Συνδέσμων Γονέων, καθώς και οι διευθυντές των σχολείων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πρωτοβουλία αυτή του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών.


Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:43:20 PM