Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στην Αγία Έδρα και στο Παρίσι - 23/10/2012


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα ΄Ελση Χριστόφια, αναχωρεί αύριο το απόγευμα για την Αγία Έδρα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο πλαίσιο της οποίας θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄.


Τον Πρόεδρο Χριστόφια θα συνοδεύουν, επίσης, η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χρίστος Χριστοφίδης.

Την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Γραμματέα του Κράτους (Πρωθυπουργός) της Αγίας ΄Εδρας Καρδινάλιο Tarcisio Bertone. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας και ακολούθως θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της Κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου.

Την Παρασκευή, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου του, θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολάντ. Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης κυπριακών αρχαιοτήτων στο Λούβρο, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:41:15 PM