Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου θα επισκεφθεί την Κύπρο - 25/08/2010


Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου κ. Steven Vanackere θα πραγματοποιήσει στις 26-28 Αυγούστου επίσκεψη στην Κύπρο, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού.

Ο Βέλγος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών οι κ.κ. Κυπριανού και Vanackere θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, κατά τις οποίες θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις Κύπρου και Βελγίου, το Κυπριακό, τα Ευρωτουρκικά, θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα οι προτεραιότητες της βελγικής προεδρίας καθώς και περιφερειακά ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο ο κ. Vanackere θα έχει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ενώ θα επισκεφθεί το Αρχηγείο των Ηνωμένων Εθνών και το Ανθρωπολογικό Εργαστήρι της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων στο χώρο της προστατευόμενης από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχής του Αεροδρομίου Λευκωσίας.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:27:37 PM