Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τους Πρέσβεις Ολλανδίας, Ιταλίας, Σλοβακίας και με την Επιτετραμμένη της Κίνας - 08/03/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης πραγματοποίησε σήμερα ξεχωριστές συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών με την Πρέσβη της Ολλανδίας κα Brechje Schwachofer, τον Πρέσβη της Ιταλίας κ. Guido Cerboni την Πρέσβη της Σλοβακίας κα Anna Turenicova και την Επιτετραμμένη της Κίνας κα Jiang Chunyan.


Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί ο νέος Υπουργός με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του σε μια προσπάθεια αλληλοενημέρωσης και συντονισμού για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο κ. Κασουλίδης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για διμερή θέματα, καθώς και για ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις άμεσες προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι προσβλέπει στην εμβάθυνση της συνεργασίας και ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Οι Πρέσβεις Ολλανδίας, Ιταλίας, Σλοβακίας και η Επιτετραμμένη της Κίνας ευχήθηκαν στον κ. Κασουλίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας την ανάγκη για διατήρηση των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των χωρών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:43:28 PM