Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη εργασίας της Υπουργού Εξωτερικών στο Λονδίνο - 24/01/2012


Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή αναχωρεί σήμερα Τρίτη από τις Βρυξέλλες για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας αύριο Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου.


Στο Λονδίνο η δρ Μαρκουλλή θα συναντηθεί με τον Υπουργό αρμόδιο για Ευρωπαϊκά Θέματα, κ. David Lidington, στο πλαίσιο προγεύματος εργασίας. Θα παραστεί, επίσης, στα Ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Η κα Υπουργός θα συναντηθεί με την Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων του Ηνωμένου Βασιλείου, και στις 3 μ.μ. θα μεταβεί στη Βουλή των Κοινοτήτων όπου θα προβεί σε ενημέρωση του All Party Parliamentary Group της Βουλής των Κοινοτήτων. Ολοκληρώνοντας τις επαφές της, η δρ Μαρκουλλή θα συναντηθεί με τη σκιώδη Υπουργό Ευρώπης κα Emma Reynolds.

Στις 6 μ.μ., η δρ Μαρκουλλή θα δώσει διάλεξη στο London School of Economics με θέμα “The Geostrategic Importance of Cyprus: Long Term Trends and Prospects.”

Η Υπουργός Εξωτερικών θα επιστρέψει στην Κύπρο την στις 26 Ιανουαρίου, το μεσημέρι.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:36:49 PM