Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Αρχίζουν οι εργασίες της 23ης Συνεδρίας των ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ και του 5ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ΝΕΠΟΜΑΚ - 23/08/2010


Αρχίζουν αύριο στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία οι εργασίες της 23ης Συνεδρίας των Κεντρικών Συμβουλίων ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ και του 5ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ) που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 27 Αυγούστου.


Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ τους Συνέδρους θα καλωσορίσει ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού.

Κατά την εναρκτήρια τελετή χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) κ. Χάρης Σοφοκλείδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΠΟΜΑΚ κ. Χρίστος Καραολής, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Ανδρέας Βύρας και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) κ. Άντριου Άθενς.

Μετά το πέρας των εργασιών των Συνεδρίων θα δοθεί συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, 28 Αυγούστου στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα «Οθέλλος» του ξενοδοχείου Χίλτον.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:27:19 PM