Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κύπρου στον Λίβανο - 24/09/2010


Ο Πρέσβης Όμηρος Α. Μαυρομμάτης επέδωσε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 τα διαπιστευτήριά του προς τον Πρόεδρο του Λιβάνου Στρατηγό Μισιέλ Σλεϊμάν ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στον Λίβανο.


Ο κ. Μαυρομμάτης διαβίβασε τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια προς τον Πρόεδρο, την κυβέρνηση και το λαό του Λιβάνου. Ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Λιβάνου για την πορεία των συνομιλιών και σημείωσε ότι παρόλες τις προσπάθειές μας για επίτευξη προόδου η νέα ηγεσία των Τουρκοκυπρίων παρουσιάζεται αδιάλλακτη. Εντούτοις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την επίτευξη συνολικής και βιώσιμης λύσης.

Στην αντιφώνησή του, ο Πρόεδρος του Λιβάνου διαβίβασε τους προσωπικούς χαιρετισμούς του χαιρετισμούς στον Πρόεδρο Χριστόφια και δήλωσε τη στήριξή του προς την προσπάθεια του Πρέσβη της Κύπρου για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών. Αναφορικά με το Κυπριακό ευχήθηκε όπως σύντομα η Κύπρος επανενωθεί.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:28:42 PM