Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει την επίσκεψή του στην Αυστραλία - 09/03/2009


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού, ο οποίος συνεχίζει την επίσκεψή του στην Αυστραλία, συναντήθηκε χθες με τα μέλη της Κυπριακής Κοινότητας Νοτίου Αυστραλίας σε δείπνο που διοργάνωσαν προς τιμήν του ο Πρόεδρος κ. Χρίστος Ιωάννου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας, στο οίκημά της στην Αδελαϊδα.


Ο κ. Κυπριανού είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την κυπριακή ομογένεια της Αδελαϊδας για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στο δείπνο παρακάθισαν, επίσης, τοπικοί πολιτειακοί παράγοντες μεταξύ των οποίων ο Υπουργός κ. Tom Koutsantonis ως εκρόσωπος του πολιτειακού Πρωθυπουργού, ο Αρχηγός της τοπικής αντιπολίτευσης κ. Martin Hamilton-Smith, ο ομοσπονδιακός Βουλευτής κ. Steve Georganas και άλλοι επίσημοι.

Σήμερα ο κ. Υπουργός είχε συνάντηση με τον πολιτειακό Πρωθυπουργό Νοτίου Αυστραλίας κ. Mike Rann, τον οποίο ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στη διαπραγματευτική διαδικασία για επίλυση του Κυπριακού.

Επόμενος σταθμός της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών στην Αυστραλία είναι η Καμπέρα, όπου θα συναντηθεί με τον Αυστραλό ομόλογό του κ. Stephen Smith, με μέλη της ομοσπονδιακής Βουλής και της Γερουσίας καθώς και με την κυπριακή ομογένεια Καμπέρας.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:14:49 PM