Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική - 20/05/2008


Η κινητικότητα και οι εξελίξεις στη διαδικασία του κυπριακού ήταν το κύριο θέμα συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού με τον Πολιτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα εξωτερικής πολιτικής βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ευρωτουρκικές σχέσεις, την Κύπρο στην ΕΕ, καθώς και τις προτεραιότητες και πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εξωτερικών.


Ο κ. Κυπριανού σημείωσε ότι η συνεργασία της Κυβέρνησης και του Υπουργείου με όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας είναι σημαντικές.

Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι από την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ διαπιστώνεται πολύ μεγάλη και σημαντική εξέλιξη στην ποιότητα των σχέσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας με την Κυπριακή Δημοκρατία, των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών του Ελληνισμού.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Εξωτερικών είχε εθιμοτυπική συνάντηση με την Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κα Ανδρούλα Καμιναρά, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων της.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:10:29 PM