Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών και του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στο Ισραήλ - 08/04/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης και ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρούν σήμερα για το Ισραήλ, όπου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη εργασίας.


Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους, ανάμεσα σε άλλα, οι δύο Υπουργοί θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Shimon Peres, τον Πρωθυπουργό κ. Benjamin Netanyahu, τον Υπουργό Ενέργειας κ. Silvan Shalom, τον Υπουργό Τουρισμού δρα Uzi Landau, και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Zeev Elkin. Ακολούθως, o κ. Λακκοτρύπης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Βιομηχανίας, Εμπορίου και Εργασίας του Ισραήλ κ. Naftali Bennett.

Το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της Ενέργειας, του Εμπορίου και του Τουρισμού, καθώς και οι εξελίξεις στη Νότια Γειτονία θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια των επαφών που θα πραγματοποιήσουν οι δύο Υπουργοί.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, οι κ.κ Κασουλίδης και Λακκοτρύπης θα συμμετάσχουν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το Ινστιτούτο “Van Leer”, ενώ θα δώσουν συνεντεύξεις σε εκπροσώπους τοπικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Οι δύο Υπουργοί επιστρέφουν στην Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 10 Απριλίου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:43:54 PM